Jessica Heggers

‘Schrijven is kijken met je ogen dicht’ 
Remco Campert

In 2010 liet Jessica Heggers (1962) haar jeugddroom in vervulling gaan door de studie journalistiek aan de Hogeschool Windesheim te starten. Binnen een jaar haalde zij haar propedeuse en werd freelance journalist. In 2015 studeerde ze af op een reportage over Daggenoten http://www.daggenoten.nl.
Eerder volgde Jessica de studieroute achtergrondreportage bij de school voor journalistiek in Utrecht, de basistraining en cursus essays schrijven bij de Schrijversvakschool in Amsterdam en diverse workshops schrijven voor het Internet. Zij is afgestudeerd binnen de PR en voorlichting (NGPR) en opgeleid als fotograaf aan de Fotovakschool in Apeldoorn.
Op dit moment volgt  Jessica de vakopleiding fotografie aan de Fotovakschool in Apeldoorn. Haar foto’s zijn te zien op http://www.heggerskijkt.nl
Naast haar werk als freelance journalist en schrijver, werkt Jessica vanuit haar bureau Het WerkLab als projectleider en communicatieadviseur. Jessica is Master Practitioner NLP en opgeleid als opsteller systeemdynamiek in organisaties (SDO) bij het Bert Hellingerinstituut . Verder HBO gecertificeerd jobcoach, PIT facilitator en PAC sollicitatietrainer.
 https://www.linkedin.com/in/jessicaheggers1962/